Bilgisayar Destekli Eğitim (BDE)’e Rol Alan Formatör Öğretmenlerin Görevlerini Gerçekleştirme Düzeylerine ve Bir Uygulamalarına İlişkin Görüşleri - Ayten Memmedova (Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi)
.