Досвід навчання створення архітектурного образу на дисципліні «Семантика архітектури» - O. Тroshkina (теорія та практика дизайну)
Стаття присвячена досвіду викладання дисципліни «Семантика архітектури» в Національному авіаційному університеті. Представлено авторські розробки вправ для розуміннями студентами процесу створення архітектурного образу.