УДОСКОНАЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ В УКРАЇНІ - Артем Жук (Соціально-економічні відносини в цифровому суспільстві)
Досліджено та узагальнено теоретичні і практичні аспекти, нормативно-правові особливості публічних закупівель в Україні з використанням електронної системи «ProZorro». Надано пропозиції щодо удосконалення інформаційного забезпечення процесу роботи в системі «ProZorro», зокрема формування річного плану закупівель.