ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ГОТЕЛЬНО–РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ: ЕФЕКТИВНІСТЬ, ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ, АВТОМАТИЗАЦІЯ - Інна Тищук; Оксана Терещук (Економіка та суспільство)
У статті досліджено програмне забезпечення для сервісного обслуговування (сервісні платформи, інструменти для управління запитами клієнтів, автоматизація процесів підтримки), наведено майбутні технології, такі як інтеграція штучного інтелекту в програмне забезпечення для сервісу, для передбачення потреби клієнтів, автоматизації рішення проблем і підвищення рівня персоналізації послуг. Розглянуто, впровадження CRM-систем, платформ управління бізнес-процесами та спеціалізованих інструментів, що сприяє підвищенню ефективності підприємств, зниженню витрат і покращенню якості сервісу. Досліджено програмні рішення SERVIO та POSTER, їхні можливості щодо автоматизації бізнес-процесів у готельному та ресторанному сегментах, а також вплив впровадження таких систем на конкурентоспроможність підприємств. Наведено основні функціональні можливості розглянутих програмних продуктів, зокрема управління бронюванням, інтеграцію з іншими системами, аналітику та звітність, автоматизацію точок продажу й управління персоналом.