O HIERARCHII I KOLEJNOŚCI OBOWIĄZKÓW PRZESTRZEGANYCH WEDŁUG OBYCZAJÓW LUDU RZYMSKIEGO AULUS GELLIUS, NOCE ATTYCKIE 5,13 TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ - Anna Tarwacka (Zeszyty Prawnicze)
O HIERARCHII I KOLEJNOŚCI OBOWIĄZKÓW PRZESTRZEGANYCH WEDŁUG OBYCZAJÓW LUDU RZYMSKIEGO AULUS GELLIUS, NOCE ATTYCKIE 5,13 TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ