ارتباط بین عزت نفس و خودکارآمدی در دانشجویان پرستاری شهر قزوین: یک مطالعه مقطعی - Ali Razaghpoor; Rahman Panahi; Mahya Shafaeri; Maryam Mafi; Leila Dehghankar (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: پرستاري حرفهاي است که اشتغال در آن نيازمند برخورداري از سطوح مطلوب سلامت رواني ميباشد. از این رو، شناسایي عواملي که سلامت روان را تحت تأثیر قرار ميدهد، از اهميت ویژهاي برخوردار ميباشد. عزت نفس و خودکارآمدی از مهمترین عوامل مؤثر بر سلامت روان هستند که در ارتقای سلامت روان افراد، مخصوصاً دانشجویان پرستاری، نقش بسيار مهمي ایفا ميکنند. لذا، این مطالعه با هدف تعیین ارتباط بین عزت نفس و خودکارآمدی در بین دانشجویان پرستاری انجام شد.