Нанопористі вуглецеві адсорбенти для очищення води від фенольних сполук - V. О. Sabierova; Yu. V. Таmarkina; A. V. Redko; V. O. Kucherenko (Хімія, фізика та технологія поверхні)
Мета роботи – порівняння адсорбції фенолу (Ф) та 4-хлорфенолу (ХФ) зразками активованого вугілля (АВ) з викопного вугілля та напівпродуктів коксування (ПК).