Projekti društveno korisnog učenja - Snježana Ercegovac; Marija Turković Kordić (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske)
Cilj. U radu se predstavlja partnerstvo Dječje knjižnice Marina Držića i Knjižnice Savica, dviju knjižnica iz mreže Knjižnice Marina Držića, područne knjižnice u mreži Knjižnica grada Zagreba i studenata Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na provedbi triju projekata društveno korisnog učenja tijekom akademske godine 2020./2021. u okviru kolegija Društveno korisno učenje, koji se izvodi na Odsjeku za informacijske i komunikacijske znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.