РЕГИСТРОВАНА ЗАЛОГА У ПРАКСИ - Наталија Јовичић (Српска правна мисао)
У раду се обрађује регистрована залога у Босни и Херцеговини, са свим својим проблемима у пракси. Лоше регулисање које повлачи и лошу праксу једног веома доброг института који је у већини земаља искориштен на много паметнији начин. Упоредно право у Републици Србији и примјери позитивних рјешења одређених проблема.