Recenzja książki Krystyny Iglickiej „Powroty Polaków po 2004 roku. W pętli pułapki migracji” - Maria Wieruszewska (Wieś i Rolnictwo)
Recenzja książki Krystyny Iglickiej „Powroty Polaków po 2004 roku. W pętli pułapki migracji”. Wydawnictwo Naukowe Scholar, Warszawa 2010.