Een kanon uit 1533 in het Rijksmuseum - R. van Luttervelt (The Rijksmuseum Bulletin)
See also R. Wartena, ‘Een kanon uit 1553 in het Rijksmuseum’, Bulletin van het Rijksmuseum 9 (1961), no. 4, p. 157.