Prawo rzymskie. Zestaw ćwiczeń dla studentów prawa. Kazusy Pod redakcją naukową Pauliny Święcickiej-Wystrychowskiej i Michała Araszkiewicza, Zakamycze, Kraków 2004, ss. 546 - Tomasz Palmirski (Zeszyty Prawnicze)
Prawo rzymskie. Zestaw ćwiczeń dla studentów prawa. Kazusy Pod redakcją naukową Pauliny Święcickiej-Wystrychowskiej i Michała Araszkiewicza, Zakamycze, Kraków 2004, ss. 546