Noć knjige 2020. u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ Šibenik - Ana Šimić; Ante Mešin (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske)
Cilj. Cilj je rada prikazati kako je Gradska knjižnica „Juraj Šižgorić“ Šibenik odgo- vorila na kriznu situaciju za knjižnice koju je izazvala pandemija uzrokovana virusom SARS-CoV-2 te kako je organizirala programe u sklopu obilježavanja manifestacije Noć knjige preselivši sva događanja u virtualno okruženje.