Побудова мережецентричної системи підтримки процесів оснащення і розвитку ОВТ на основі використання трансдисциплінарних процедур інтеграції інформаційних ресурсів - Головін О.О.; Стрижак О.Є. (Системи озброєння і військова техніка)
У статті запропоновано побудову інформаційно-аналітичної системи підтримки процесів оснащення і розвитку ОВТ здійснити здійснити на основі принципів мережецентричності. При цьому інтеграція різних інформаційних ресурсів в зазначену систему має здійснюватися на основі процедур трансдисциплінарних онтологій. Реалізація зазначеного підходу забезпечить використання кожного контексту інформаційного простору та високій рівень документо-орієнтованої взаємодії.