Participació directa de la població civil en hostilitats cibernètiques - François Delerue (IDP)
Aquest article estudia l’aplicació d’un concepte ben conegut en el camp del dret internacional humanitari, la participació directa de la població civil en les hostilitats, a la guerra cibernètica.