ЩОДО ПИТАННЯ КЛАСИФІКАЦІЇ КОРПОРАТИВНИХ ВІДНОСИН - O.A. Volovyk (Економіка та право)
Дано аналіз змісту корпоративних відносин з огляду на їх класифікацію на внутрішні та зовнішні. Визначено суб’єктний склад корпоративних відносин, його специфіку. У дискусійному ракурсі визначені критерії та розкрито зміст зовнішніх корпоративних відносин. Надане доктринальне тлумачення змісту корпоративних відносин в аспекті розвитку корпоративного права, визначення підвідомчості корпоративних спорів.