Особливости нейророзвиткових порушень у дітей із генетичними хромосомними аномаліями - M. Drobchak; N. Kech (Львівський клінічний вісник)
Вступ. Нейророзвиткові порушення – це стани, що виникають через порушення розвитку нервової системи і впливають на функціювання мозку, особливо у дітей із хромосомними аномаліями.