Konferencja „Europa Środkowo-Wschodnia w procesie transformacji i integracji. Wymiar polityczny”, Zamość, 14 – 15 maja 2009 r. - Ewa Pogorzała (Facta Simonidis)
Sprawozdanie: Konferencja „Europa Środkowo-Wschodnia w procesie transformacji i integracji. Wymiar polityczny”, Zamość, 14 – 15 maja 2009 r.