ДЕЯКІ ПИТАННЯ ЗАРУБІЖНОГО ДОСВІДУ РОБОТИ ПОДАТКОВИХ СЛУЖБ (НА ПРИКЛАДІ НІМЕЧЧИНИ) - Yu.O. Solovyova (Економіка та право)
Досліджено досвід Німеччини щодо побудови й функціонування податкової служби, встановлена можливість його використання в Україні.