بررسی تأثیر آموزش بر آگاهی، نگرش و رفتارهای پیشگیری کننده از فشار خون بالا در زنان اسلامشهر - Ali Ramezankhani; Ameneh Pooresmaeili; Sakineh Rakhshandehrou; Soheila Khodakarim (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: پر فشاری خون یکی از بیماری‌های مزمن شایع و یک عامل خطر عمده برای بیماریهای قلبی- عروقی و سکته مغزی است. با توجه به افزایش شیوع فشار خون بالا و عوارض خطرناک آن، پژوهش حاضر با هدف تعیین تأثیر آموزش بر رفتارهای پیشگیری کننده از فشار خون بالا در مادران دانش آموزان مدارس اسلامشهر انجام شد.