A biometrikus azonosítás és az AI összefüggései, valamint kockázatértékelési lehetőségei - Péter Ujhegyi; Arnold Őszi (Belügyi Szemle)
Cél: A tanulmány célja felhívni a figyelmet a biometrikus azonosítás és a mesterséges intelligencia (MI) fejlődésének összefüggéseire, valamint bemutatni a biometrikus azonosítási megoldások kockázatértékelésére kidolgozott módszereket.