Реалізація права на апеляційне оскарження в кримінальному судочинстві - Y. M. Koroid (Аналітично-порівняльне правознавство)
Однією із найважливіших ознак демократичної правової держави є забезпечення прав людини і громадянина. Держава, гарантуючи кожному захист його прав і свобод, забезпечує можливість отримання такого захисту у разі звернення особи до суду.