Batı Trakya Türk Toplumunda Kütüphane Hizmetleri - Cüneyt Rızaoğlu (Türk Kütüphaneciliği)
Bu çalışmanın temel amacı, günümüzde Yunanistan sınırları içinde yer alan Batı Trakya Türk toplumunun bugünkü durumu, bu toplumun kütüphane kullanımı açısından içinde bulunduğu zorlukları ve bu zorlukları Türk, Yunan ve Batı Trakya toplumunun nasıl aşabileceği konusunu, fazla ayrıntıya girmeden değerlendirmeye çalışmaktır.