Andrew Borkowski, Textbook on Roman Law, London 1994, ss. 368. - Ewa Borkowska-Bagieńska (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Andrew Borkowski, Textbook on Roman Law, Blackstone Press Limited, (London) 1994, ss. 368.