Застосування лазерного термоциклування для підвищення якості плазмових зносостійких покриттів - Леонід Головко; Олексій Кагляк; Віктор Романенко; Михайло Блощицин (Mechanics and Advanced Technologies)
Cтаття покликана розкрити запропонований, розроблений та досліджений новий спосіб підвищення якості міцності зчеплення плазмових зносостійких покриттів на зовнішніх поверхнях зброї, виготовленої із високолегованих, жароміцних сталей, застосуванням додаткового циклічного (3-4)-х кратного їх нагрівання лазерним випроміненням до температур 0,6–0,8Тпл протягом кількох мілісекунд.