HAREKETLİ PROTEZ KULLANAN HASTALARIN PROTEZ HİJYEN ALIŞKANLIKLARI VE BU HASTALARDAKİ PROTEZ STOMATİTİ GÖRÜLME SIKLIĞI - Zeynep Fatma Zor; Arzu Zeynep Yıldırım Biçer; İlkay Peker (Selcuk Dental Journal)
Amaç: Bu çalışmanın amacı, hareketli protez kullanan hastaların protez hijyen alışkanlıkları ve bu hastalardaki protez stomatiti görülme sıklığını değerlendirmektir.