El disseny de la navegació en hipertextos informatius - Lluís Codina (Temes de Disseny)
Discussió dels elements i components d'un sistema de navegació en un hipertext. S'exposen les bases lògiques dels enllaços i de la navegació hipertextual, s'argumenta quina és l'arquitectura bàsica d'un sistema d'informació hipertextual i s'advoca a favor d'un model determinat per a hipertextos amb propòsits informatius.