Харків – Лондон: сім досягнень спільного міжнародного проєкту з аудіовізуального мистецтва - O. Bezruchko (Вісник Харківської державної академії культури)
Рецензія на спеціальний спільний випуск журналів: Studies in Russian and Soviet Cinema: peer-reviewed journal. — 2024. — Vol. 18, Iss. 3: Spec. Iss. with Kul’tura Ukrainy. — 358 p. ; Культура України : зб. наук. пр. / М-во культури та стратегічних комунікацій України, Харків. держ. акад. культури ; за заг. ред. В. Шейка. — Харків : ХДАК, 2025. — Вип. 87 (спецвип.). — 98 с.