Okul Öncesi Dönem Çocuklarının Oyunları ve Ailelerin Bu Konudaki Tutumları - Hakan Konur (Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi)
Bu çalışma, okul öncesi dönemde, kız ve erkek çocuğu olan anne-babaların “çocukların oyunları ve ailelerin bu konudaki tutumları” hakkındaki görüşlerini saptamak amacıyla planlanmıştır. Rasgele örnekleme yöntemiyle seçilen, 30 kız ve 30 erkek (Toplam 60) çocuğun anne ve babasıyla yapılan görüşmeler sonucunda elde edilen verilere göre; Anne babaların çocukların oyunları esnasında yardımda bulunup —— bulunmadığı konusundaki görüşleri incelendiğinde, istatistiksel olarak anlamlı bir farklılık göstermektedir (P