Критерії прогнозування кардіоваскулярних подій у хворих із хворобами серця за результатами холтерівського моніторування електрокардіограми (огляд літератури; результати власних досліджень) - V. Denesyuk; O. Barska; Yu. Shushkovska (Львівський клінічний вісник)
Вступ. Огляд присвячено поточному сучасному знанню про клінічне значення холтерівського моніторування електрокардіограми для виявлення предикторів прогнозування несприятливих кардіоваскулярних подій у майбутньому.