Особливості ендопротезування кульшового суглоба у хворих з тяжкими формами дисплазії кульшової западини та коксартрозом на грунті спондилоепіфізарної дисплазії - I. V. Huzhevskyi; S. I. Herasymenko; M. V. Poluliakh; A. M. Babko; I. I. Solodei (Клінічна хірургія)
Мета. Визначити підхід до імплантації чаші ендопротеза кульшового суглоба у хворих з коксартрозом на грунті спондилоепіфізарної дисплазії.