Врожайність бінарних ценозів зернових і зернобобових культур - А. М. ШУВАР; Н. М. РУДАВСЬКА; Л. Л. БЕГЕН (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво)
Представлено результати дослідження продуктивності агроценозів ярих зернових і зернобобових культур за їх вирощування в одновидових і бінарних посівах. Зокрема, наведено величини потенційної і фактичної врожайності агроценозів та встановлено кореляційні зв’язки між врожайністю рослин та агрохімічними показниками ґрунту.