Od „uwikłania w historię’’ do wizji przyszłości. Przegląd stanowisk niektórych politologów współczesności - Tomasz Raburski (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Od „uwikłania w historię’’ do wizji przyszłości. Przegląd stanowisk niektórych politologów współczesności