Математичні методи оцінки експлуатаційної надійності засобів рухомості озброєння та військової техніки - І.К. Шаша; І.В. Рогозін; С.М. Новічонок (Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил)
У статті наводяться результати дослідження безвідмовності засобів рухомості (ЗР) озброєння та військової техніки (ОВТ) по напрацюванню і витратам енергії, встановлено кореляційний зв’язок між ними та обґрунтовано доцільність планування технічних обслуговувань і ремонту по пробігу.