Regularizarea unor operatori integrali perturbaţi - Galina Vornicescu (Acta et Commentationes: Ştiinţe Exacte şi ale Naturii)
În lucrare sunt prezintate anumite generalizări şi precizări ale lucrării [1]. În particular, în ea se construesc exemple de operatori integrali cu singularităţi punctiforme care nu reprezintă perturbări admisibile pentru operatorii integrali singulari caracteristici. Aceasta înseamnă că operatorii construiţi pot influenţa condiţiile noetheriene ale operatorilor singulari.