Com prevenir conductes abusives i delictes tecnològics a l’empresa? Estudi interdisciplinari sobre polítiques d’ús de les TIC, prevenció i gestió de “conflictes” en una mostra d’empreses espanyoles - Jose R. Agustina (IDP)
L'estudi de les conductes desviades dels treballadors en l'ús dels recursos informàtics que l'empresa posa a la seva disposició (l'ordinador, el correu electrònic, el telèfon mòbil, les PDA…) constitueix una àrea de recerca de interès creixent, en bona mesura pel impacte econòmic que té, directe i indirecte, en els beneficis empresarials. En aquest article s'analitzen les estratègies de prevenció i control de l'ús de les noves tecnologies per part dels treballadors en una mostra d'empreses espanyoles.