Reklamlarda İşlenen Kültürel Kodlar Karşısında Türk ve Alman Halklarının Gösterdikleri Tepkinin Ölçülmesine Yönelik Uygulamalı Bir Çalışma: “Axe: Erkekler De Ağlar” Reklamı Örneklemi - Sedat Şimşek; Sedat Şimşek (Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dergisi)
ÖZ