ONOMASTIČKI POGLED NA MATIČNE KNJIGE KRŠTENIH ŽUPE JABLANAC (1860. – 1895.) - Mateja Fumić Bistre (Senjski Zbornik)
U radu se ekscerpiraju, analiziraju i komentiraju antroponimijski podatci krštenika upisanih u dvjema matičnim knjigama krštenih župe Jablanac u razdoblju od 1860. do 1895. godine, koje su snimljene na mikrofilmove i dostupne na mrežnoj stranici www. familysearch.org.