1980-2000 YILLARI ARASINDA TÜRKİYE’DE GELİR DAĞILIMI - Savaş ERDOĞAN (Sosyal Ekonomik Araştırmalar Dergisi)
Bu çalışmada ilk olarak gelir dağılımı tanımı ve çeşitleri hakkında kısaca bilgi verildikten sonra, çalışmanın esasını teşkil eden 1980 sonrası Türkiye’deki kişisel gelir dağılımı ve fonksiyonel gelir dağılımındaki gelişmeler analiz edilmektedir.