ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ SММ-ПРОСУВАННЯ : ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ - Ірина Лорві; Вікторія Мар’юк (Економіка та суспільство)
У сучасних умовах глобалізації та цифрової трансформації SMM-просування стало одним із ключових інструментів маркетингової стратегії будь-якої компанії. У статті розглянуто особливості використання соціальних мереж як інструменту бізнесу для просування товарів і послуг, а також аналізується процес розробки SMM-стратегії для зміцнення та розвитку бренда. Визначено та обґрунтовано ключові етапи розробки стратегії SMM-просування для зміцнення бренда. Виконання всіх зазначених етапів сприяє створенню системної та результативної SMM-стратегії, що дозволяє залучати нових клієнтів, зміцнювати довіру до бренду та оптимізувати рекламні бюджети. Результати дослідження можуть бути корисними для маркетологів, підприємців та фахівців у сфері цифрового маркетингу, які прагнуть підвищити ефективність просування бренду в умовах зростаючої конкуренції та динамічного розвитку соціальних медіа.