Konferencja Wędrówki kultu relikwii w I tysiącleciu - Magdalena Łaptaś (Artifex Novus)
Sprawozdanie z Ogólnopolskiej konferencji naukowej poświęconej kultowi relikwii, która odbyła się 18 listopada 2014 r. na Uniwersytecie Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie.