Загальні положення проведення процесуальних дій пізнавальної спрямованості у судовому розгляді кримінального провадження - V. M. Fihurskyi (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Стаття присвячена проблематиці загальних положень процесуальних дій пізнавальної спрямованості, що проводять у суді першої інстанції під час судового розгляду кримінального провадження.