Odsviraj mi to doma - Željka Radovinović (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske)
Cilj. Tekst koji slijedi prikaz je rezultata istraživanja u okviru znanstvenog projekta „Diskografska industrija u Hrvatskoj od 1927. do kraja 1950-ih“ (u daljnjem tekstu „DISKOGRAF“), koji je ﬁnancirala Hrvatska zaklada za znanost. Na temelju opsežne mrežne diskograﬁje koja je nastala za potrebe projekta, predstavit će se rezultati analize aspekata ulančanosti industrije zvučnih snimki s drugim polugama glazbenog života, kao i njihova zastupljenost u domaćem notnom izdavaštvu.