Hilma Granqvists arkiv - Pekka Lindqvist (Babylon)
Jag rekommenderar varmt att man, innan man läser denna essä, bekantar sig med Sofia Häggmans artikel om Hilma Granqvist i detta nummer för att få de behövliga ramarna. För den som har bråttom inkluderar jag dock några grundläggande fakta i följande inledningsord.