Функціонування маркетингової інформаційної системи підприємств-виробників будівельних матеріалів - І. А. Педько (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління)
У статті запропонована структура та механізми системи маркетингової інформації підприємств-виробників будівельних матеріалів. Перелічені інструменти збору та аналізу інформації в складових підсистеми. Наведено приклади використання специфічних процедур аналізу вторинної та первинної інформації системи.