СУЧАСНА ПОЛІТИКА БЕЗПЕКИ КІБЕРПРОСТОРУ В УМОВАХ ЙОГО МІЛІТАРИЗАЦІЇ - Oleksandr M. Kosohov; Аnatoliy O. Siryk (Sučasnì Informacìjnì Tehnologìï u Sferì Bezpeki ta Oboroni)
Проаналізовано заходи із забезпечення кібербезпеки провідних держав світу, виділені основні тенденції трансформації внутрішньої політики держав з огляду на активізацію кіберзагроз у світі. Запропоновано шляхи поліпшення кібербезпекової політики України з метою приведення її до вимог сучасності та забезпечення суверенітету держави в умовах мілітаризації кіберпростору.