Ressenya a Abelard Saragossà. El valencià de Bernat i Baldoví. Del passat al futur. Ideologia i tast lèxic, Bromera, Alzira, 2009 - Joan Vicent Fuertes Zapata (Scripta: Revista Internacional de Literatura i Cultura Medieval i Moderna)
<span style="font-size: 12.0pt; line-height: 115%; font-family: "Times New Roman"; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-ansi-language: CA; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="CA">Ressenya a Abelard Saragossà. El valencià de Bernat i Baldoví. Del passat al futur. Ideologia i tast lèxic, Bromera, Alzira, 2009. ISBN 978.84.9824.652.0