Принципи формування проектно-образного мислення майбутніх дизайнерів в процесі професійної підготовки - N. V. Derev’yanko (теорія та практика дизайну)
У статті, ґрунтуючись на основних положеннях, що характеризують особливості розвитку мислення в дорослого та враховуючи специфіку дизайн діяльності та дизайн–освіти, визначаються принципи формування проектно–образного мислення в майбутніх дизайнерів, як професійного мислення дизайнерів, в процесі професійної підготовки у вищому навчальному закладі.