НЕПОДАТКОВІ НАДХОДЖЕННЯ: ПРОБЛЕМИ ТА РОЛЬ У ДОХОДАХ БЮДЖЕТУ ДЕРЖАВИ - В. Г. Дем’янишин; O. C. Шаманська (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
Розглянуто особливості механізму мобілізації неподаткових надходжень та його роль у доходах бюджету держави. Проаналізовано динаміку неподаткових надходжень у доходах зведеного бюджету. Висвітлено проблеми мобілізації неподаткових надходжень до бюджету та окреслено напрями їх вирішення в сучасних умовах.