ارزیابی کیفیت میکروبی پساب و لجن دفعی از چهار تصفیه خانه فاضلاب موضعي شهر تهران - mahdi Farzadkia; Roya Mirzaei; Mina Ghaffarkhani; Fatemeh Bagheri (بهداشت در عرصه)
زمينه و هدف: فقدان نظارت کافي برکيفيت پساب و لجن هاي دفعي از تصفيه خانه هاي کشور موجب راهيابي آلاينده هاي زيادي به محيط زيست شده است. اين تحقيق با هدف بررسي کيفيت ميکروبي پساب و لجن هاي دفعي از تصفيه خانه هاي موضعي شهر تهران و مقايسه آن با استانداردهاي موجود انجام شده است.